Heti Nia szeptember 3. – október 2.

 

Szeptemberben négy hétig élő tanítási sabbaticalon vagyok, a bérletes csoportban hétfőn és szerdán este 6-kor felvételről Niázunk, a könyvtárban 15 videót talál az, aki megvásárolja a havi hozzáférést.

Szeptember 17-23-án 7 alkalmas, az őszi nap-éj egyenlőségre felkészítő, azt ünneplő sorozaton táncolhatunk együtt, minden reggel egy zárt csoportban kerül megosztásra egy 21 perces tánc, amit a hónap végéig bármeddig eltáncolhattok. A folyamat díja 5000 Ft.

Jöhettek hozzám  egyéni foglalkozásra, előre egyeztetett időpontban. Jelentkezni a niakinga@gmail.com email címen tudtok.

A Shiftben keddenként Takács Zsófi, csütörtökönként Csoma Anita helyettesít,  szombatonként is velük táncolhattok, váltva. (Néha felbukkanok az órán csak táncolni, előre szólok.:))

Szeptemberre válthattok online bérletet, 6000 forintért, heti két Nia órával és 15 órányi könyvtári hozzáféréssel. Az élő óráimban négy hét szünetet tartok, a Shiftben helyettesítéssel, a bérletes csoportban heti két előre rögzített órával. A bérlet szeptember 3-tól október 3-ig érvényes, és e hónap 10-ig tudsz érte jelentkezni.

Ha szeretnél tőlem hírlevelet kapni, írj a niakinga@gmail.com email címre.