Táborelőzetesek 2023. tavaszán és nyarán

Ebben az évben a következő táborokkal várlak benneteket:

Április 21-23. Balatonboglár, tavaszi Nia elvonulás. A tábor díja 75 000 forint, amely tartalmazza a programokat és a teljes ellátást. (Reggeli, ebéd, vacsora).

Május 12-15. Glastonbury/London – Nia hosszú hétvége és egy kis varázslat. Az elvonulást Miklós Ildivel, fekete öves Nia nővéremmel tartjuk együtt. A végleges árat hamarosan írjuk.

Július 27-30. Orbányosfa – Mesebeli, exkluzív Nia tábor, ahol összesen 13 hely van. A 4 nap/3 éjszaka, a programok és a teljes ellátás díja: 139 000 Ft.

Augusztus 6-13. NiAdria – a legrégebb, nagyon szeretett horvátországi Nia táborunk Hvar szigetén. Idén a 7 éjszaka és a napi 2 Nia díja 350 euro. Telekocsit, vonatjegyvásárlást szervezünk. 🙂

Október 14-20. Málta, Valletta – Nemzetközi Nia elvonulás, amelyet Sarah Nickersonnal, nagyon szeretett trénertársammal tartunk együtt. Az ár most véglegesítődik, de a szívünk benne van ebben a hét napban.

A táborok díjának rendezésére van lehetőség részletfizetésre! Kérdezni, jelentkezni a niakinga@gmail.com email címen tudtok:)