Palást

A Palást sebhelyeink számbavétele, azok begyógyítása, transzformálása. Mindannyian hordozunk sebeket, legyen az veszteség, gyász, szégyen, bármi, olyanokat, amiket életünk végéig viszünk magunkkal. Én is azt vallom, hogy ezek az élmények, ha feldolgozzuk őket, bennünket erősítenek. Vihetem őket végig úgy, mint egy nehéz, vizes pokrócot a lelkemen, de mi van akkor, ha kézzelfogható dísszé “varázsoljuk” őket?

Szeptember 26-tól új csoportot indítok, ahova várom azokat is, akikkel még van varrnivalónk. A csoport online fog működni, nem fogunk hat órát a gép előtt ülni, alkalmanként két töltünk együtt. Igen, fogunk mozogni, beszélgetni, varrni és gyógyulni.
Az előttünk álló hetekben azt gondolom még inkább szükségünk lesz egymásra, a közösségre, sebhelyeink begyógyítására, belső rezgésünk emelésére, szívünk megnyitására.
Amikor lehetőség nyílik rá, majd találkozunk személyesen, viszont így, online a Palást rá tud borulni azokra is, aki nem az ország határain belül élnek. A palástja anyagát mindenki tőlem kapja, személyesen illetve elpostázom, kinek hogyan.
Hogy mikor várlak?
Ha kimerültnek, elnémítottnak, gyengének, becsapottnak, kedvetlennek érzed magad.
Ha hiányzik az inspiráció, az elevenség.
Ha úgy érzed erőtlen vagy.
Ha kételkedsz, ha nem tudod a dolgaidat végigvinni.
Ha nem tudod a saját tempódat tartani.
Ha nem mersz feltárulkozni.
Ha úgy érzed, semmilyen szégyent nem tudsz elviselni.
Ha nem mersz útnak indulni.
Ha nem mersz visszaharapni, amikor már nincs más lehetőséged.
Ha úgy érzed kiszívják az erődet és nem tudsz a saját ciklusod szerint élni.
Az alkalmak időpontjai:  szeptember 26., október 10., október 24.,  november 7., november 21., december 5., december 19.  budapesti idő szerint 16:00-18:00-ig. Egy alkalom díja 6000 Ft.

Hiszek a közösség erejében, és abban is, hogy bajaink, problémáink ebben a mátrixban időben/vel alakultak ki, ahhoz, hogy begyógyítsuk őket, idő kell.

Ha kérdésed van, a niakinga@gmail.com címen írj.

A Palást védett szellemi termék, az oldalon, kiadott anyagokon lévő információk, szövegek kizárólag a forrás megjelölésével, módosítás nélkül idézhetőek, használhatóak fel.

Egy hozzászólás “Palást” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?